Intrigerende Duitse miniserie “Liebes Kind” onthult releasedatum op Netflix

Jan
Jan
2 Min Read

Na een zoektocht van maar liefst 13 jaar kondigen de ouders van Lena de langverwachte miniserie “Liebes Kind” aan. Netflix brengt deze intrigerende Duitse serie naar het scherm en heeft tevens de releasedatum bekendgemaakt.

Het mysterie van Lena Lena leeft geïsoleerd in een streng beveiligd huis samen met haar twee kinderen, Hannah en Jonathan. Hun dagelijkse routines zijn strikt gereguleerd, van eten en naar het toilet gaan tot bedtijd. Zodra een bepaalde persoon de kamer binnenkomt, staan ze op en tonen ze gehoorzaam hun handen. Ze gehoorzamen alles wat deze persoon zegt.

Totdat Lena erin slaagt te ontsnappen. Na een bijna fataal auto-ongeluk wordt ze opgenomen in het ziekenhuis, vergezeld door Hannah. Diezelfde nacht arriveren haar ouders in het ziekenhuis… Gebaseerd op een boek De hoofdrollen worden vertolkt door Justus von Dohnányi, bekend van zijn rol in “De slag om de Schelde”, Kim Riedle, bekend van “Skylines”, en Naila Schuberth, die binnenkort ook te zien zal zijn in “Skylines” (2019). “Liebes Kind” is een verfilming van de gelijknamige roman van Romy Hausmann.

Releasedatum “Liebes Kind” op Netflix “Liebes Kind” is vanaf 7 september te zien op Netflix. Voor een volledig overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina “Binnenkort op Netflix”.

Share This Article
Leave a comment

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *