Vooraf Downloads voor Bethesda’s Starfield Beginnen, Installatiegrootte Op Pc Groter dan Verwacht

Jan
Jan
2 Min Read

Vandaag zijn de vooraf downloads van start gegaan voor Bethesda Game Studios’ langverwachte titel, Starfield, voor Xbox Series X/S en pc via de Windows Store. Hoewel spelers via Steam nog even geduld moeten hebben tot 30 augustus voordat ze kunnen beginnen met het vooraf laden, is er al een opvallend detail aan het licht gekomen: de omvang van de installatiebestanden lijkt groter te zijn dan aanvankelijk aangekondigd, vooral op pc-platforms.

De Xbox Store-vermelding voor Starfield op pc onthult dat een aanzienlijke hoeveelheid schijfruimte van maar liefst 139,84 GB nodig zal zijn om het spel te installeren en te kunnen spelen. Dit staat in scherp contrast met de vereiste installatieruimte voor de Steam-versie, die wordt geschat op 125 GB. Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers nog kunnen veranderen, vooral als het spel op de dag van de lancering een eerste patch ontvangt, wat naar verwachting het geval zal zijn. Gamers dienen dan ook alert te blijven voor eventuele verdere aanpassingen in de installatiegrootte.

Ondanks deze mogelijke variaties in bestandsgrootte, neemt de opwinding rondom de release van Starfield onverminderd toe. De game staat gepland voor lancering op 6 september en zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X/S en pc. Een bijkomend hoogtepunt is dat degenen met een Game Pass-abonnement de mogelijkheid hebben om de game vanaf dag één te spelen. Voor degenen die het uiterste uit de ervaring willen halen, biedt de Premium Edition van Starfield zelfs de kans om al op 1 september aan de slag te gaan.

Fans van Bethesda kunnen nauwelijks wachten om te ontdekken wat Starfield te bieden heeft, aangezien het zich aankondigt als een episch avontuur in de ruimte. Met de vooraf downloads nu beschikbaar en de officiële release net om de hoek, zal het interessant zijn om te zien hoe deze lancering zich ontvouwt en welke verrassingen Bethesda Game Studios voorbereidt voor de gaming-community.

Blijf op de hoogte voor meer nieuws en details over de Starfield-release.

Share This Article
Leave a comment

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *