Betreed de Animus: Nexus brengt Assassin’s Creed naar virtual reality

Jan
Jan
2 Min Read

Ubisoft kondigt met groot enthousiasme de komst aan van Nexus, een meeslepende Virtual Reality-ervaring die gamers in staat stelt om in de huid te kruipen van legendarische Assassins zoals Ezio Auditore, Connor Kenway en Kassandra.

Op 16 november zal Nexus beschikbaar zijn voor Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest Pro. Hoewel de release op andere Virtual Reality-systemen zoals de langverwachte PlayStation VR 2 nog niet bevestigd is, kunnen fans alvast uitkijken naar deze baanbrekende ervaring.

Met Nexus duikt de speler dieper dan ooit tevoren in het universum van Assassin’s Creed. Door de ogen van iconische Assassins te zien, krijgen spelers een unieke kans om de geschiedenis opnieuw te beleven en deel te nemen aan epische avonturen. De adembenemende Virtual Reality-technologie zorgt voor een meeslepende ervaring die de grenzen tussen de virtuele en echte wereld vervaagt.

Of je nu de daken van Florence verkent met Ezio, de Amerikaanse Revolutie trotseert met Connor, of de Griekse wereld doorkruist met Kassandra, Nexus belooft een onvergetelijke reis te worden voor fans van de Assassin’s Creed-franchise en liefhebbers van Virtual Reality-gaming.

Bereid je voor om de Animus te betreden en de erfenis van de Assassijnen te omarmen op een geheel nieuwe manier. Nexus wacht op de dappere avonturiers die klaar zijn om geschiedenis te schrijven.

Share This Article
Leave a comment

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *